ovmz.nl

Profielen bovenbouw

Kijk mee bij Profielen Bovenbouw
Online op 26/01 vanaf 16:00 uur
Nu online
Was online op 26/01
Rozan de Wit
Eveliene van Hesteren
Erik Burgerhout

Na twee jaar is het tijd voor jouw volgende stap! In de bovenbouw (jaar 3 en 4) krijg jij de mogelijkheid om je breed te oriënteren op verschillende beroepen.

Iedereen volgt de hoofdrichting Dienstverlening & Producten. Maar, we willen er natuurlijk voor zorgen dat jouw tijd bij ons een goede aansluiting vormt bij een eventuele vervolgopleiding op het MBO of in de beroepspraktijk.
Daarom hebben we drie routes ontwikkeld.
Welke kies jij?

Health & Lifestyle

Hoe klinkt het organiseren van een activiteit op je oude basisschool of het opzetten van een pop-up restaurant? Het creëren van een slimme hack voor het meenemen van je telefoon als je hardloopt, of het ontwikkelen van een game die je bewust maakt van wat je eet?
Dan is onze route Health & Lifestyle echt wat voor jou!

Media & Ondernemen

Of het nu gaat om het opzetten vaneen vlogwedstrijd, het bouwen vaneen webshop of het opnemen van eenpromotievideo; dit zijn allemaal dingenwaar jij wel enthousiast van wordt! Inonze route Media & Ondernemen leer jijhoe je dit aanpakt, en ga je het vervolgens
natuurlijk ook gewoon doen.

Technologie & Innovatie

Als wij zeggen: Een cursus robots bouwen? Dan zeg jij: Waar schrijf ik me in! Deze route is de beste richting voor jou als je moderne techniek leuk vindt. En dat hoeft niet alleen om computers te gaan.
Naast het bouwen van een website, kun je ook een zeepkistenrace 2.0 opzetten. Of is leren editen, of juist het designen van games meer jouw ding? Ook dan kun je in onze route Technologie & Innovatie terecht.